Holiday Group Real Estate

Velkommen til HOLIDAY GROUP, enten du er kjøper, eier, selger eller leier. HOLIDAY GROUP kan også gi nyttige tips og informasjon til dine ferieopphold her i Alanya.

HOLIDAY GROUP er et megler, investeringer – og prosjektledelseselskap i Tyrkia, Alanya. Selskapet ble etablert av erfarne eiere og grunnleggere av turisme/eiendomsselskaper. Våres arbeidsprinsipper er basert på individuell og imøtekommende kundeservice, høy kvalitet, integritet og europeiske standard. Vårt mål er å gi våres kunder et bredt spekter av eiendomsmegling-tjenester av høyeste kvalitet. Vårt team er profesjonelle, dedikerte, og snakker ulike språk.

Investeringer i de utenlandske markeder kan for noen fremstå som utfordrende. For å forenkle prosessen med kjøp og salg vil HOLIDAY GROUP regelmessig være i kontakt med kunden for å veilede i alle deler av prosessen. Helt fra den spede start med ideen om feriebolig i utlandet til drømmen er oppfylt og du kan flytte inn i ditt eget feriehjem. Det er vi i HOLIDAY GROUP som skal ordne alt det nødvendig av dokumenter, samt administrerer de oppkjøpte real aktiva.


del