Hvis du ønsker å bo i Tyrkia mer enn det som er tillatt av visumbestemmelser, må du søke om oppholdstillatelse.. Fra 2015 er reglene endret slik at man nå også har muligheten til å søke via web.

Først av alt må du fylle ut skjemaet på nettet:  https://e-ikamet.goc.gov.tr/


På slutten av skjemaet vil du velge dato og tidspunkt for avtale i Antalya (dette gjelder kun for de som søker for første gang. Senere  kan alle dokumenter sendes pr.post)


Nødvendige dokumenter:

  • Passfoto
  • Skjøtet av din bolig eller leiekontrakt for de som ikke eier egen bolig.
  • Kopi av passet ditt
  • Dokumentasjon på fast inntekt hver måned (minimum 1300 TL per måned).
  • Tyrkisk helseforsikring for perioden du krever oppholdstillatelse

Kvitteringer på betalte avgifter som:

  • Oppholdstillatelse gebyr
  • Kortgebyr (av oppholdstillatelse)
  • Enkeltinnreisevisum betaling (hvis man kom uten visum)

* Alle avgifter og bestemmelser kan endres.


For å få mer informasjon kan du besøke offisielle nettside: www.goc.gov.tr

Serviceforespørsel


del