YATCH TUR ( privat 1 time).
På denne maritime reisen vil du få mulighet til å se de vakreste stedene på halvøya Alanya og den gamle festningen.


CLEOPATRA YATCH TUR (privat 3 timer)
Under reisen vil du se den gamle festningen, symbolet på Alanya Red Tower, og vil du ha muligheten til å bade på de beste badestedene og nær Kleopatrastranden. Vi tilbyr våre gjester smakfulle godbiter (frukt, nøtter etc)

 

 DAGSTUR
Turen starter klokken 10:00 og avsluttes klokken 16-00. I løpet av denne reisen kan du se tre flotte grotter, gamle skipsverft, symbolet på Alanya Red Tower. Båten går så til Incekum stranden, som er en av de beste strendene på den tyrkiske riviera. Vi serverer på denne turen frokost og lunsj (fisk, salat, snacks, kaker og frukt).

 
PRIVAT YATCHTUR PÅ KVELDSTID
Den mest romantiske turen varer fra 17-00 til 22-00. Solnedgangen, stjernene på kveldshimmelen, og mye mer venter på deg. Her serveres middag og vi dekker på til en romantisk aften med levende lys og annet tilbehør.

YATCHTUR MED OVERNATTING.
Yachten seiler mot Manavgat eller mot øst i retning av Gazipasa, (på forespørsel); Her tilbyr vi overnatting i koselig hytte på yachten, vi serverer frokost, lunsj og middag, og du kan bade i de reneste, vakreste bukter, grotter og strender. Denne turen vil være et spennende og uforglemmelig eventyr. 

Vi kan også tilby deg privatturer på forespørsel og i henhold til individuelle program, som feks. haifiske, delfinsafari, tur til Nord-Kypros, feiringer, som bursdager, jubileer, fester o.l. (pris på forespørsel).

 PRISLISTE

  • Privat Yatch Tur. 1 time 200 €
  • Kveldstur med Cleopatra Yatch. 3 timer 400 €
  • Privat Dagstur Tur 800 €
  • Private Yatch Tur om kvelden 800 €
  • Privat tur med overnatting om ønskelig (Shark Tour) 1.250 €

 

 

Vi ønsker deg en god tur med mange fine og uforglemmelige opplevelser.

Serviceforespørsel


del